Over Ons

Wie zijn wij?

Satys is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzamelen van feedback en het meten van de tevredenheid van klanten en bezoekers. Ons doel? Feedback leuk, gemakkelijk en waardevol maken voor iedereen! Satys is opgericht door drie studenten en bestaat inmiddels twee jaar.

Op dit moment hebben we een kantoorpand in Groningen. In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten mogen doen voor hele diverse organisaties zoals de Rabobank, Omrin, Canon, het UMCG en voor meerdere winkelcentra, cateringbedrijven, onderwijsinstellingen en evenementen.

We ondersteunen organisaties bij het gehele feedbackproces wat betekent dat we helpen bij het stellen van de juiste vragen, het kiezen van de juiste tools om de feedback te verzamelen en de data-analyse.

Onze Drijfveer

Satys is ontstaan vanuit de ergernis op het gebied van enquêteren. De grootste problemen die we zagen bij bedrijven waren:

  1. Stellen van verkeerde vragen
  2. Te lange enquêtes
  3. Saaie enquêtes

Wij willen deze problemen voorkomen en jou helpen om op een leuke manier zo veel mogelijk waardevolle feedback te verzamelen. We hebben hiervoor diverse feedbacktools ontwikkeld waarvan de meest bekende: de feedbackzuil, SatysTab.

Klanttevredenheid is vandaag de dag een ontzettend belangrijk onderdeel geworden. Inzicht in de behoeften en ervaringen van jouw klanten essentieel voor de verbetering. Wij helpen je hier bij door de juiste vragen te stellen en jouw publiek op de beste en leukste manier feedback te laten geven.

Satys | Jouw feedbackarchitect.