SatysScan

Feedback verzamelen altijd binnen handbereik

Voor iedereen, altijd beschikbaar

SatysScan kan gebruikt worden op verschillende manieren en heeft alles te maken met het apparaat dat tegenwoordig onmisbaar is in onze samenleving: de mobiele telefoon. Iedereen heeft het altijd bij zich en dat maakt deze manier van feedback verzamelen niet alleen heel gemakkelijk, maar ook zeker een goedkope mogelijkheid. 

NFC en QR technologie

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Satys biedt twee mogelijkheden: QR & NFC. De bekendste mogelijkheid is het scannen van QR codes. Elke smartphone heeft een camera waarmee QR-codes 'gescand' kunnen worden. Gebruik je camera, richt op de code en binnen enkele seconden scant de smartphone de code en komt de vragenlijst automatisch tevoorschijn op jouw beeldscherm.

Near Field Communication (NFC), oftewel: “draadloze dichtbij communicatie” is misschien minder bekend, maar zeker niet de minste. Het werkt als volgt: in een poster, tafel of ander voorwerp zit een chip verborgen. Houd je telefoon er dicht tegenaan en door de NFC technologie die ook in jouw telefoon zit, wordt de chip herkent. Automatisch verschijnt de vragenlijst op je beeldscherm.

Contact ons voor de mogelijkheden

Begin meteen

Flexibiliteit

Gedurende het onderzoek kunnen er eenvoudig aanpassingen aangepracht worden of een ander aspect onderzocht worden.

Ondersteuning

Voor, tijdens en na het onderzoek krijg je van ons de beste ondersteuning om het onderzoek goed in te richten en te optimaliseren.

Direct

Met de feedback-zuil kan direct 'on the spot' na een klantervaring gemeten worden.

Leuk

De feedback-zuil biedt jouw klanten de mogelijkheid om op een leuke en gemakkelijke manier hun feedback te geven.

Eenvoudig

Wij zorgen ervoor dat het verzamelen van feedback voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Met de beste software en de juiste ondersteuning.

Waardevolle Inzichten

Wij zorgen niet alleen voor een indicatie van de algehele tevredenheid in de vorm van een smiley of een duimpje, maar wij kijken met name naar het verbeterpotentieel.