SatysSurvey

"De beste remedie tegen  saaie, lange enquêtes!"

Weg met die ergernis!

Dé reden dat wij zijn begonnen met Satys: de ergenissen die consumenten ervaren bij het invullen van enquêtes die vaak te lang, te saai of te ingewikkeld zijn en waarbij er vaak niks gedaan wordt met de resultaten.
 

Wij brengen hier verandering in met de introductie van SatysSurvey! 

Leuk, gemakkelijk en snel

Het belangrijkste bij het verzamelen van feedback is niet het stellen van veel vragen, maar het stellen van de juiste vragen. Satys helpt jou met het inrichten van het gehele feedbackprocess en zorgt ervoor dat precies die feedback verzameld wordt, die jij zo hard nodig hebt.

Door gebruik te maken van een digitaal systeem worden deze vragen omgezet naar gebruiksvriendelijke iconen, buttons, smileys of tekstvlakken zodat jouw publiek op een gemakkelijke en vooral leuke en laagdrempelige manier feedback kan geven. 

Hoe wij dit doen? Dit is per bedrijf verschillend, daarom komen we graag met jou in contact en komen we graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden aan jou te laten zien. 

Voorbeeld? Omrin, een van onze tevreden klanten vertelt jou graag meer over de mogelijkheden van SatysSurvey.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Begin meteen

'
'

Klantvriendelijk

Wij hebben de klantvriendelijke opstelling en het snelle reageren op de veranderingen, die gaandeweg toch zijn ontstaan, als heel prettig ervaren.

Coby Idzenga - Omrin
Managementassistent
Lees verder
Satys Omrin

Flexibiliteit

Gedurende het onderzoek kunnen er eenvoudig aanpassingen aangepracht worden of een ander aspect onderzocht worden.

Ondersteuning

Voor, tijdens en na het onderzoek krijg je van ons de beste ondersteuning om het onderzoek goed in te richten en te optimaliseren.

Direct

Met de feedback-zuil kan direct 'on the spot' na een klantervaring gemeten worden.

Leuk

De feedback-zuil biedt jouw klanten de mogelijkheid om op een leuke en gemakkelijke manier hun feedback te geven.

Eenvoudig

Wij zorgen ervoor dat het verzamelen van feedback voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Met de beste software en de juiste ondersteuning.

Waardevolle Inzichten

Wij zorgen niet alleen voor een indicatie van de algehele tevredenheid in de vorm van een smiley of een duimpje, maar wij kijken met name naar het verbeterpotentieel.