SatysWifi

"Verbonden met de wereld door het geven van feedback"

Feedback voor WiFi

Verbonden zijn met het internet is tegenwoordig onmisbaar voor velen. Men wil overal en altijd verbonden zijn met de wereld en om in deze behoefte te voorzien, zijn er al overal WIFI punten opgedoken bij zowel organisaties als openbare ruimtes/plaatsen.   

Naast de behoefte aan internet is er nog iets dat belangrijk is voor mensen: tijd. Tijd is schaars. Mensen willen zoveel mogelijk doen op een dag en niet dingen doen die veel tijd kosten.

Wij hebben daarom een tool bedacht die rekening houdt met beide factoren: SatysWIFI. Met SatysWIFI kunnen mensen verbonden worden met het internet door alleen kort hun feedback te geven. Hiermee vang je dus twee vliegen in een klap. Het kost de mensen nauwelijks tijd en ze krijgen er iets voor terug dat ze heel graag willen.

Gemakkelijk inzetbaar, snel resultaat

Omdat mensen 'niet zonder internet kunnen', zijn ze meer dan bereid om kort hun feedback te geven. Kort, want tijd is kostbaar. Wij hebben rekening gehouden met de wensen van de klant zijn zo tot de tool SatysWiFi gekomen. Kenmerkend voor SatysWiFi:

  • Klanten geven graag feedback als ze er wat voor terugkrijgen

  • Maximaal 3 vragen

  • Verzamel snel, veel feedback

  • Leer je klanten kennen

  • Het valt de consument bijna 

  • Deze tool werkt ontzettend goed met andere tools samen

Contact ons voor de mogelijkheden

Begin meteen

Flexibiliteit

Gedurende het onderzoek kunnen er eenvoudig aanpassingen aangepracht worden of een ander aspect onderzocht worden.

Ondersteuning

Voor, tijdens en na het onderzoek krijg je van ons de beste ondersteuning om het onderzoek goed in te richten en te optimaliseren.

Direct

Met de feedback-zuil kan direct 'on the spot' na een klantervaring gemeten worden.

Leuk

De feedback-zuil biedt jouw klanten de mogelijkheid om op een leuke en gemakkelijke manier hun feedback te geven.

Eenvoudig

Wij zorgen ervoor dat het verzamelen van feedback voor jou zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Met de beste software en de juiste ondersteuning.

Waardevolle Inzichten

Wij zorgen niet alleen voor een indicatie van de algehele tevredenheid in de vorm van een smiley of een duimpje, maar wij kijken met name naar het verbeterpotentieel.